dijous, 3 d’abril del 2008

Benvinguts al jonc.

Aquest nou espai és una iniciativa de les assemblees locals de Maulets de Sant Andreu i Horta per donar a conèixer les seves reflexions, activitats, campanyes i col·laboracions. Es tracta de donar nous continguts i complementar la tasca de l’agitació tradicional al carrer, compatibilitzant-ho amb la formació en els àmbits que ens interessen com a joves.

La importància d’Internet com a mitjà de comunicació de masses i en les noves formes de relació política i interpersonal fan imprescindible que utilitzem aquest canal per crear un lloc de referència de caràcter local.

Els continguts exposats són assumits i compartits pel conjunt de les dues assemblees a partir del debat i la confrontació d’idees, per tal d’avançar en les propostes discursives i les mesures pràctiques en la realitat del jovent al nostre entorn més immediat. Aquestes, però, s’emmarquen dins la teoria i la praxi de les línies polítiques de l’organització, defensant postulats independentistes, revolucionaris, ecologistes i antipatriarcals.

D’aquesta manera pretenem esdevenir un referent i una eina útil per al jovent de sant Andreu i Horta, en la lluita pels drets socials i polítics.

Perquè el demà ens pertany als joves, organitza’t i lluita!